Skip to content

Vi mener å ha Norges råeste dekksenter!

Vi har samlet alt du trenger på ett sted!

Da Odd Soldal etablerte Bil og Anleggsdekk i 1982 hadde han neppe sett for seg hvor stort det skulle bli. I dag omsetter de 20 ansatte for nærmere 100 millioner kroner på de to avdelingene Sandnes og Madla.

Fokuset vårt er å alltid være god på kvalitet, service og pris, og vi er stolte av å kunne tilby dekk til alle behov, til både private og store anleggsbedrifter.

Skal vi ha det beste utvalget må vi både ha god plass og holde oss oppdatert på den nyeste teknologien. Vi har derfor valgt å slå sammen avdelingene på Lura og Forus, for å skape et helt nytt og fremtidsrettet dekksenter, sentralt plassert i Stangeland Næringspark.

Revolusjonen starter i mars 2019
Med en grunnflate på 7 mål er kapasiteten på det nye dekksenteret så stor at man kan skifte dekk på hele syv personbiler og fire lastebiler samtidig! Bil og Anleggsdekk har i tillegg flere servicebiler som går døgnet rundt for å serve proffmarkedet (truck, anlegg og entreprenør).

Vi har lagt stor vekt på at du som kunde skal kunne vente i ro- og mak mens vi ordner dekkene på bilen din. Siden vi henvender oss til både privatpersoner og yrkessjåfører, har vi valgt å ha to separate kundemottak.

Uansett hvilket kundemottak du bruker vil du få den samme gode opplevelsen: Her kan du slappe av i tiltalende og behagelige omgivelser, mens du nyter en kopp kaffe og surfer på vårt trådløse internett.

Den nye personbil-hallen står nå klar til å ta imot kundene.

Kundemottak for deg med personbil: Lyst og trivelig, slik at du kan slappe av mens du venter.

Kundemottaket for proff-kunder: Her kan du slappe av eller jobbe mens du venter.

Online med det beste utstyret

Bil og Anleggsdekk har alltid hatt et godt samarbeid med de beste leverandørene, og det er en tradisjon som videreføres. Det nye bygget har derfor de nyeste og mest moderne dekk- og avbalanseringsmaskiner som finnes. Dette er viktig for kundene, men også for oss som arbeidsgiver, siden det gjør hverdagen mindre belastende for de ansatte.

Helt nytt utstyr gjør at arbeidet går raskere, samtidig som hverdagen blir tryggere for de ansatte.

Har du vært uheldig og fått en skade i et dekk, kan en reparasjon være den beste og rimeligste løsningen. Vulkaniseringsverkstedet Rogaland Vulk er med i det nye bygget, og gjør at vi kan tilby rask og proff reparasjon av alle typer dekk.

Dekkhotell

Bil og Anleggsdekk har et stort og moderne dekkhotell som står klar til å oppbevare dekkene dine når de ikke er i bruk.

Proff oppbevaring under trygge omgivelser. Dette dekkhotellet har alt.

Det er heldigvis lenge siden dekkhotell ble oppfattet som snobbete. I dag ser vi at stadig flere oppdager de praktiske fordelene ved å slippe å lagre dekkene hjemme. I tillegg er det jo slik at dekk ikke bare tar stor plass. De bør også lagres liggende og under riktig temperatur. I vårt nye dekksenter er selvsagt alt dette på stell.

Vi vasker alltid dekkene før de legges inn i dekkhotellet.

Back To Top